Home
Tabara 3

Tabara 3

 

 You

15-22 august 2015/ 22-29 august 2015
Sâmbăta de Sus

You – Your Journey,  Your Destiny, Your Dreams este o tabără de natură profund spirituală în care:

 • Înveți să depășești iluziile minții și proiecțiile asociate viitorului și să te ancorezi în realitatea prezentă plină de resurse;
 • Îți depășești fricile care te opresc din evoluție și îți înțelegi menirea visurilor;
 • Identifici valorile și înțelegi de ce uneori ești disciplinat, determinat, focusat, și de ce alteori ești demotivat, haotic, ineficient și  lipsit de determinare;
 • Îți echilibrezi percepțiile greșite asupra lumii, judecățile și emoțiile ne-echilibrate care-ți consumă timp și spațiu neuronal;
 • Afli despre complexitatea creierului uman și funcționalitatea organismelor vii . Descoperi cum este construită ființa umană din punct de vedere fizic și energetic;
 • Înțelegi că există o inteligență care guvernează viața în toate formele ei și trăiești starea de conectare cu această formă de inteligență;
 • Înțelegi ce este conștiința și care este rolul ei în viața ta; călătorești în planurile superioare ale conștiinței și te racordezi la înțelegeri superioare

Despre  tabăra YOU:

 „You” este o tabără despre tine! Despre călătoria ta în această viață, despre înțelegerea rolului destinului și menirea visurilor tale. Scopul celor 7 zile de tabără este să te facă să devii conștient de tine, de profunzimile ființei, să te cunoști mai bine nu doar prin prisma corpului tău cât mai ales prin prisma sufletului tău. În momentul în care înțelegi cum funcționezi la nivel fizic, la nivel energetic, la nivel mental, la nivel emoțional, la nivel relațional realizezi impactul tuturor elementelor și al mediului în care trăiești asupra vieții tale.

Progresul și evoluția științei se face acum prin prisma ființei, ca întreg. Oamenii realizează tot mai mult importanța conexiunii minte-corp-suflet și integrarea acestei conexiuni în sistemul mai larg din care face parte. Evoluția nu se mai poate face fără deschiderea omului la nivel spiritual, la nivelul inimii. Vocea sufletului șoptește tot mai tare și cere schimbarea atunci când omul merge contra naturii sale. Menirea pe care fiecare o are se cere, acum mai mult ca niciodată, împlinită. Calea către suflet este simplă dar e nevoie de schimbare, de depășirea vechilor paradigme și de îmbrățișarea noului.

Bucuria vieții își arată chipul atunci când omul găsește calea către el însuși, când nu se mai neagă, când nu-și mai calcă în picioare visele, când nu se mai rușinează de el, când nu mai face compromisuri, când decide să fie autentic în exprimare, în simțire și în trăire.

Descrierea taberei:

Ziua 1 – Momentul Zero

Momentul în care trăiești acum este momentul definitoriu pentru existența ta; această clipă pregătește clipa următoare. Viața ta este formată din clipă peste clipă. Nu dăm atenție clipei decât atunci când ajungem să îi înțelegem cu adevărat valoarea. Oprește-te!

 Auzi ceasul interior cum ticăie? Ce moment se apropie? – momentul fericirii sau momentul deznădejdei? Fiecare gând al tău umple clipa cu tristețe sau cu bucurie, cu speranță sau cu disperare, cu iubire sau cu singurătate, cu compasiune sau cu ignoranță. TU alegi clipa.

În această zi vei învăța să schimbi gândurile dăunătoare cu visurile împlinite, să-ți eliberezi sufletul prizonier din iluziile minții, să înlocuiești judecățile care limitează minunile lumii tale și să depășești fricile de temut pentru a ajunge să iubești cu adevărat. Este o zi în care înveți să ierți și să te înalți spre visurile tale eliberat de judecățile trecutului,  înveți să învingi răul iertându-l, să te ferești de gândul rău al celuilalt și să gândești spre devenirea ta.

În această zi vei descoperi cum să înțelegi menirea visurilor tale, cum să îți eliberezi trupul o dată cu spiritul, cum să nu rămâi în globul limitării și să alegi calea spre TINE. Vei da jos toate etichetele care te limitează, vei elimina prejudecățile care dăunează și vei învăța cum să nu mai suferi. Vei descoperi libertatea totală a spiritului. Vei trezi la viață ființa divină din tine, îți vei deschide inima spre Univers și vei învăța să iubești cu adevărat.

Ziua 2  – Triunghiul de putere

Această zi este dedicată identificării valorilor. În prima zi a taberei ai descoperit care sunt gândurile tale cele mai frecvente, care sunt convingerile tale despre tine/despre viață (în ce crezi), care sunt judecățile tale despre lume (cum etichetezi lucruri, oameni, evenimente), care sunt așteptările și care sunt visurile.

Această zi îți va aduce mai multă claritate asupra motivelor pentru care faci sau nu faci anumite lucruri. Vei înțelege de ce uneori ești disciplinat, ești determinat, ești focusat, serios, eficient, perseverent și de ce alteori ești demotivat, haotic, nefocusat, neserios, ineficient și  lipsit de determinare.

 Valorile îți organizează prioritățile în viață. Ele determină cât timp, cât spațiu, câtă energie sau câți bani investești în ceea ce este important pentru tine. Pentru lucrurile/oamenii care contează pentru tine, cărora le dai valoare vei găsi întotdeauna timp, bani sau energie. Pentru orice nu este important pentru tine vei găsi scuze (nu pot, nu am timp, nu am bani, nu am energie…) Dacă ai nevoie să ți se aducă aminte să faci un lucru (uiți mereu să plătești lumina, să arunci coșul de gunoi, să îți strângi hainele, să dai un telefon cuiva, să rezolvi o situație) este foarte probabil că acel lucru/situație/persoană nu-ți împlinește o valoare.

La baza tuturor lucrurilor din viața noastră stau valorile. La baza valorilor de cele mai multe ori stă o lipsă! Ceea ce ne determină și ne organizează cel mai mult prioritățile sunt „lipsurile” pe care le percepem: dacă nu avem bani, va fi important pentru noi să câștigăm mai mulți bani, dacă ne lipsește iubirea vom alege relații în care să ne simțim în primul rând iubiți, dacă ne lipsește timpul vom căuta să ne organizăm atât de bine încât să avem mai mult timp. Ceea ce percepem ca lipsind mai mult din viața noastră va fi ceea ce este cel mai valoros. O viață îm+plin+ită este o viață în care ai parte de acel „plin” care-ți lipește ție..

Fiecare persoană are un set diferit de valori și, prin urmare, lucruri diferite care-l organizează și-l determină să acționeze. Atunci când cauți să te motivezi și apelezi la tot felul de surse externe sau interne de motivație vei reuși cu mari eforturi să realizezi ceea ce urmărești, asta dacă ești foarte perseverent și ai o voință puternică.

Ești inspirat și simți acea forță care îți dă avânt și aripi să zbori către visurile tale doar atunci când știi cu exactitate ce este cu adevărat valoros pentru tine, ce te împlinește, ce îți aduce cea mai mare bucurie și ce te face să te simți VIU. Identificarea valorilor este procesul de bază înainte de a pleca în călătoria vieții. Această zi este dedicată în exclusivitate înțelegerii valorilor personale și identificarea triunghiului de putere care va transforma ființa ta la toate nivelurile vieții.

 Ziua 3  – Armonie prin nutriție

11260318_893623610676165_101843336_oAceastă zi este dedicată armoniei prin nutriție. Pentru a fi într-o stare de bine și de optim energetic, corpul tău trebuie, în primul rând, să primească ceea ce are nevoie. Majoritatea oamenilor își neglijează săntatea până când dau de probleme și sunt nevoiți să ia măsuri drastice. O minte sănătoasă are nevoie în primul rând de un corp sănătos. Biochimia organismului este făcută de așa natură încât fiecare aspect al ființei să depindă în mod echilibrat de părțile ei componente: corp sănătos, gânduri sănătoase, emoții sănătoase. Fiecare gând și emoție are un corespondent fizic în corp eliberând anumiți hormoni în funcție de tiparul emoției/gândului emis. O atenție deosebită trebuie acordată atât hranei sufletului cât mai ales hranei trupului.

O hrană corectă și o îngrijre echilibrată a corpului nostru îți va aduce mai multă energie, o stare generală de bine, un plus de vitalitate, o sănătate vibrantă, o stare de optimism și combustibilul energetic necesar pentru a-ți realiza proiectele.

În această zi vei învăța cum să adopți în stilul tău de viață obiceiuri alimentare sănătoase și să te bucuri de savoarea și bucuria gusturilor adevărate și potrivite pentru nevoia ta personală de nutriție. Astăzi vei afla ce, cum, unde, când, cât și de ce să mănânci sănătos.

Ziua 4  – Echilibrul

În această zi vei identifica semnele prin care realizezi daca viata ta urmeaza proprile tale valori sau valorile altora. Care este fundamentul identității tale, pe ce este bazată și care este nivelul de interdependență dintre valori și identitate. Identitatea ta a fost construită pe baza valorilor, adică pe ceea ce ai perceput că-ți lipsește cel mai mult. Acest „gol” perceput va ajunge să te definească. Schimbându-ți valorile automat identitatea ta se va schimba și ea.

Dacă nu ai suficientă abundență financiară vei descoperi cum această abundență se manifestă sub o altă formă în alt aspect al vieții tale. Se poate să ai o abundență prin informațiile pe care le deții sau prin relațiile pe care le ai și pe care le poți transforma în abundență financiară. Înțelegerea modului în care funcționează echilibrul în fiecare aspect al vieții și echilibrarea acestor aspecte vor aduce întreaga ființă în armonie.

Echilibrul este cel pe care îl căutăm în tot ceea ce facem. El stă la baza creației și este parte din natura umană. Echilibrul ne aduce pacea interioară, liniștirea minții și inspirația de a trăi ceea ce suntem. Atunci când mintea se află în dezechilibru întreaga noastră lume se zdruncină, apar tulburări interioare, perturbări mentale și emoționale, zbucium interior, suferință și chiar boală… Mintea va căuta să revină la starea ei naturală iar noi vom fi tot timpul în turbulențele gândurilor noastre ne-așezate. Toate aceste procese și dezechilibre ne consumă timp și spațiu neuronal ceea ce se traduce prin ineficiență, dezordine, dezorganizare și lipsă de productivitate. O minte tulbure nu poate să-și optimizeze acțiunile într-un maxim de eficiență.

Odată ce îți aduci în echilibru percepțiile cu privire la ceea ce a creat dezechilibrul din viața ta conștientizezi că, de fapt, totul a decurs într-un echilibru perfect și într-o sincronicitate precisă, mintea va șterge procesele care rulau în gol, parenteze neînchise care îți consumau spațiu mental și emoțional,

și va creea loc pentru ceea ce te inspiră cu adevărat. Acest proces de echilibrare mentală și emoțională îți va alinia visurile și obiectivele cu scopul călătoriei tale.

Tot în această zi vei învăța procese de dizolvare instantanee a fricilor prin conștientizare și transformarea fricilor, temerilor și a tuturor aspectelor vieții care te împiedică să trăiești o viață inspirată în surse de putere, în resurse și ajutor în drumul tău.

Înveți să ieși din lumea fanteziilor (a proiecțiilor asociate viitorului), din lumea resentimentelor (dureri și suferințe asociate trecutului) și să te ancorezi într-o realitate plină de resurse în comuniune cu valorile tale cele mai înalte, în comuniune cu identitatea ta, într-o trăire profundă în iubire și acceptare.

5

Ziua 5 – Eu Sunt Co-Creator conștient și responsabil (Vasile Păun)

În această zi conștientizezi 6 chei esențiale ale manifestării  învăța, trăiești o experiență intensivă de echilibrare, realizezi un salt cuantic în conștiință și percepție. Înveți :

 • Cum să construiești un EU vital, iubitor și focalizat
 • Cum să generezi și să menții holograma personală în cadrul holgramei colective
 • Cum susțin manfestarea unei holograme colective bazate pe Conștiința Unității

În timpul acestei zile vei exersa Octaedrul Manifestării:

 1. Cred și susțin constant puterea mea de a creea (depășesc atent capcanele minții inferioare)
 2. Îmi comand cu autoritate propriu câmp de putere (sunt reponsabil de ceea ce permit să intre în vibrația mea)
 3. Accept ceea ce doresc să transform (cred în validitatea tuturor programelor realității holografice)
 4. Mă mențin în conștiința unității (eliberez conștient tot ce mi-a fost de folos în cadrul separării)
 5.  Conștientizez sinergia a 6 chei ale manifestării (înțeleg semnificația fiecărui principiu de fond al Legii Creației)
 6. Direcționez echilibrat atenția spre toate cheile esențiale (îmi dezvolt în mod constant noi credințe, abilități, comportamente)
 7. Folosesc inspirat practici cu un potențial remarcabil (exersez sistematic ”tolba cu instrumente evolutive)
 8. Activez și mențiin grupul personal de suport (exersez și împărtășesc trăirile în cadrul unui nucleu armonios)

 Ziua 6 – Ecuația TU-Dumnezeu-Univers (Prof. dr. Constantin Dulcan)

În această zi te vei bucura de minunata prezență a unui om deosebit – Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, unul dintre cei mai renumiți și mai valoroși oameni de știință ai României.

Sunt câteva mistere profunde în fata cărora omul va rămâne veşnic întrebător. Primul mister mi se pare a fi acela că suntem, că Universul există. Al doilea ar fi acela că Universul funcţionează, că este ordonat în forme prin care îşi manifestă exis­tenta, părând a fi efectul unei raţiuni, al unei gândiri, al unei Conştiinţe.

Conştiinţa – capacitatea de a raţiona, de a deter­mina ordinea lumii,  geneza Universului după legi care au făcut posibilă apariţia vieţii,  inclusiv a omului – devine astfel axis mundi, axul esenţial şi  primordial al Universului.

Pentru ca lumea să fie, constatăm că a fost nevoie de o forţă capabilă de întreaga Creaţie,  de o intenţie, o voinţă şi, în primul rând, de un sentiment exprimat prin iubirea pentru tot ce s-a făcut.

Conştiinţa sau capacitatea de a ne gândi pe noi înşine, de a raţiona şi vorbi a incitat dintotdeauna cunoaşterea. Dacă reducem existenta doar la materia exprimată prin fizică şi chimie, este imposibil să expli­căm cum o moleculă, făcută din materie, adică lipsită de conştiinţă, după canoanele ştiinţifice actuale, poate deveni conştiinţă.

 În această înţelegere reducţionistă şi simplistă, conştiinţa este o simplă „secreţie” a creierului. Odată însă cu studiul stărilor modificate ale conştiinţei, cu apariţia unor domenii noi de cunoaştere, ca fizica cuantică, experienţele psihologiei transpersonale şi cele ale morţii clinice, studiul conştiinţei stârneşte un acut interes pentru că aduce în discuţie rolul său fundamen­tal şi primordial în geneza Universului şi a capacităţii de a acţiona asupra formei de manifestare a materiei.

 În viitor, ştiinţa şi religia trebuie să-şi dea mâna, să se întâlnească la jumătate de drum, pentru a ajunge la o singură teorie care explică lumea. ” – Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

 A doua parte a acestei zile este dedicată Abundenței. Vei înțelege toate formele sub care se manifestă abundența pe toate planurile de existență a ființei umane. Procesul „Călătoria sinelui în planul abundenței” te va ajuta să integrezi și să manifești o conștiință extinsă în planul abundenței, te va deschide către abundența interioară, te va ajuta să elimini blocajele care te împiedică să manifești viitorul pe care-l dorești, te va învăța să-ți asumi abundența personală (toate atributele cu care ai fost înzestrat) și să o manifești în folosul oamenilor. Vei oglindi astfel abundența interioară în spațiul exterior pentru a obține cea maipotrivită versiune a viitorului pe care-l dorești.

Vei explora abundența stării de bine, abundență în pace și liniște sufletească, abundența armoniei și comuniunii în relații, abundența în informații și idei creative, abundența în gânduri pure și emoții înalte și abundența financiară.

Ziua 6 se va închide cu Seara Focului  și procese profunde de conștientizare. Seara Focului se va desfășura în aer liber și va fi urmată de o petrecere.

Ziua 7 – Integrare  și procese de cristalizare a informațiilor

Această zi va fi dedicată proceselor de integrare a tuturor elementelor nou asimilate la toate nivelurile ființei. Vei fi ghidat în ultimele călătorii interioare pentru a te reconecta cu resursele și spațiul de iubire din tine.

6

Traineri:

Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

Profesorul univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan este medic neurolog și psihiatru.

DulcanAutor a numeroase monografii, tratate, lucrări și cărți de certă valoare științifică dar și de eseisitică, cu ample deschideri spre fascinantele domenii ale filosofiei științei. Cartea sa “Inteligența materiei”, un best seller cautat și astăzi, a fost distinsă cu premiul pentru filosofie “Vasile Conta” al Academiei Romane (1992). Este membru al unor prestigioase societăți științifice naționale și internaționale, autor al unor brevete de invenții, titular al unor importante cursuri universitare, precum și deținător a numeroase premii științifice și literare obținute în țară și străinătate.

Prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan a devenit cunoscut publicului larg, îndeosebi după publicarea în 1981 a primei ediții a acestei cărți, Inteligența materiei, devenită imediat un best-seller. 

 


Vasile Păun

 

În termeni de etichete și roluri, mă manifest inspirat și cu bucurie ca:

 • antrenor de bună-stare – am în tolbă peste 50 de exerciții ”woouuu!”
 • dascăl ”curcubeu” – promovez educația holistică și inspir educatorii
 • coach și mentor în leadership intuitiv – pregătesc nuclee armonioase
 • meta-fizician – dezvolt un sistem coerent de gândire multi-dimensională
 • antreprenor social – acționez pentru generarea unei noi holograme colective

Am realizat sinteze (peste 500 de planșe) despre anatomia energetică, intuiție, sistemul de credințe, geometrie sacră, transformare personală …

Sunt tot mai vigilent cu starea de observator – sunt conştient de gândurile care apar din mintea colectivă și trecutul meu.

Preocuparea mea constantă este să rămân în unitate cu toată viaţa. Realizez când mă mai manifest în conştiinţa separării.

Am exersat îndelung acceptarea și starea de curgere, care îmi permite să mă manifest inspirat și în acord cu tot ceea ce este. 

Caut „întâlniri” cu expresii mai înalte ale Sinelui meu multi-dimensional.

Sunt mult mai vital ca acum 10 ani – cam 2 ore zilnic fac exerciții / mișcare în natură, pot sta o oră nemișcat, privesc cu neutralitate emoțională majoritatea ” provocărilor” curente!”

 


 

Traineri Nutriție:

anca ignat

Anca Ignat nutriționist-dietetician licențiat, terapeut în colonhidroterapie, vicepreşedinte al Asociaţiei Armonie prin Nutriţie, a conceput de-a lungul timpului:

 • programe nutriționale adresate patologiilor hepatice, oncologice,metabolice, endocrinologice;
 • programe de sănătate prin detoxificare: Detox 5, Tabără -3 zile și nopți pentru o viață sănătoasă 
 • program gratuit de nutriție pentru public – Sufletrit
 • conferințe de hrană sănătoasă
 • site personal: http://www.ancaignat.ro/

savu

Valentina Savu tehnician-nutriționist, fondatorul Delicii Sănătoase (dulciuri raw-vegane):

 • co-organizator al programului: Detox 5, 3 zile și nopți pentru o viață sănătoasă, Sufletrit
 • susține ateliere de preparare a dulciurilor raw-vegane adresaten adulților și copiilor;
 • organizează “Seri de gătit sănătos” în Cluj-Napoca;
 • autoare a colecției de șorțulețe Gospodina Chic
 • site personal: http://deliciisanatoase.ro/

 

7

Programul unei tabere Lifecamp:

 • 07:00-09:00 Înviorare și mic dejun delicios
 • 09:00-12:30 Sesiuni curs/coaching 1:1
 • 12:30-14:00 Prânz (masă + reaxare/power nap)
 • 14:00-17:30 Sesiuni curs/coaching 1:1
 • 17:30-19:00 Integrare procese, discuții de grup, coaching 1:1
 • 19:00-20:00 Cina
 • 20:00-22:00 SPA (înot, saună, jacuzzi) / Aromaterapie cu uleiuri esențiale, relaxare, discuții în grup, plimbări în aer liber, film, prezentări
 • 22:00-23:00 Meditație de liniștire a minții și de conectare la planuri de conștiință superioare

 Cât costă?

Valoarea unui program Lifecamp este 4 500 Ron, însă această ediție costă 2 980 Ron și include:

 • 7 nopți cazare în regim de 4****
 • 3 mese pe zi și 2 coffee-break-uri
 • Acces zilnic la SPA – saună, jacuzzi și piscină
 • Aromaterapie și presopunctură (în fiecare seară)
 • Foc de tabără și cină specială în ultima seară
 • 1 zi dedicată nutriției susținută de un specialist în nutriție și dietetician
 • 1 zi susținută de un invitat special
 • 24 de sesiuni de training și lucru cu corpul, mintea, emoțiile și corpuri spirituale
 • Sesiuni de coaching 1:1 cu trainerii și facilitatorii din tabără
 • Sesiuni de terapie 1:1

Modalități de plată:


Plată integrală: 2 480 Ron până la 5 iulie 2015 (primești 500 Ron discount din prețul de listă)

Plată integrală sau în rate după data de 5 iulie 2015: 

 • 2 980 Ron 06 iul -25 iul 2015 avans de 980 Ron și 1 000 Ron x 2 luni
 • 3 480 Ron 26 iulie-1 august 2015 avans 1 480 Ron și 1 000 Ron/lună x 2 luni

*Discounturi de grup (pentru înscrieri cu plata integrală sau în rate după data de 5 iulie 2015):

 • 2 persoane – 250 Ron discount/persoană
 • 3 persoane – 300 Ron discount/persoană

Unde?

Pensiunea MIRUNA 4****, Sâmbăta de Sus (Făgăraș)

Leave a Comment