Home
Tabara 2

Tabara 2


            Living Loving Being: 20 locuri

                08-15 august 2015, Sâmbăta de Sus

Living Loving Being este o tabără despre înțelegerea destinului și abilitatea de a creea noi experiențe:

 • Înțelegi cum se realizează destinul și care este contribuția ta pentru a trăi un destin împlinit
 • Descoperi valorile și non-valorile (valorile false)  care  stau la baza deciziilor majore din viață
 • Înveți să transcenzi prin iubire evenimentele care te-au marcat
 • Trăiești deschiderea inimii și acceptarea necondiționată a tot ceea ce este
 • Refaci legătura armonioasă dintre minte-corp-spirit
 • Te conectezi la spațiul ideilor pure, al gândurilor frumoase și al emoțiilor înalte
 • Afli cum să atragi în viața ta contexte armonioase de creștere și dezvoltare

Despre Living Loving Being

Living Loving Being este o călătorie în mișcarea gândurilor, în lumea simțurilor, a creativității, a stării de bine. Abandonează grijile, stresul, și obligațiile și alătură-te celor 20 de oameni care caută ca și tine liniștirea minții. Petrece o săptămână în compania trainerilor noștri și explorează căile destinului tău așa cum ai vrea să fie.

În această tabără vei afla cele mai noi informații despre modul în care este structurată ființa umană și toate atributele cu care a fost înzestrată. Informațiile sunt echilibrate de practică și muuultă trăire. Minta cognitivă va avea de această dată rolul de observator lăsând loc inteligenței somatice și a calităților tale spirituale deosebite să se manifeste. Timp de o săptămână vei intra în contact cu adevărata ta natură, vei înțelege cum este structurată realitatea, care sunt factorii care stau la baza deciziilor tale și cum să îndepărtezi filtrele care nu lasă evenimentele dorite să se manifeste în viața ta.

Va fi o săptămână puternică pentru tine în care vei înțelege cine ești și cum ai creat toate evenimentele pe care le-ai trăit. Vei desface programe și tipare vechi care sunt catalizatori ai experiențelor și vei reface conexiunile cu forma de inteligență care guvernează tot ceea ce există. Viața ta exterioară este ceea ce crezi și creezi la nivel interior. Vei trăi ceea ce se cheamă „mindfulness” (liniștea minții) și vei lua cu tine această stare.

2

Descrierea taberei:

Ziua 1 – The art of Destiny

În această zi vei înțelege cum se realizeaza Destinul și care este contribuția ta pentru a obține destinul cel mai potrivit.

Ceea ce crezi despre lume este ceea ce creezi! Vei înțelege structurile de conștientizare și ierarhia conducerii la nivel de ființă. Cine ia deciziile din viața ta? Ești tu sau sunt programe presetate de experiențe anterioare sau moștenite care preiau controlul atunci când nu ești conștient, când nu ești prezent în actul vieții. Vei învăța să lucrezi la nivelul ierarhiei ființei tale pentru armonizare, echilibrare, aliniere și deschidere dincolo de nivelul identitar asumat anterior. În această zi vei trăi o puternică restructurare identitară.

Vei afla despre adevăratele valori și non-valori (valori false) care stau la baza alegerilor tale personale, profesionale și în relații. Vei înțelege de ce alegi prietenii pe care îi ai, de ce ți-ai ales partenerul de viață sau de ce nu-ți găsești un partener de viață, de ce ai optat pentru job-ul pe care-l ai și care sunt filtrele personale care stau la baza tuturor deciziilor. Vei curăța aceste filtre pentru ca în relațiile tale de acum încolo să trăiești starea de comuniune, de prezență, de iubire.

Vei identifica ce te oprește să trăiești ceea ce-ți dorești, cum elimini lucrurile care-ți produc tensiune, conflicte interioare, tristețe sau suferință. Vei găsi singur o profundă semnificație la tot ceea ce se întâmplă în viața ta și vei da sens fiecărui eveniment care te-a marcat. Vei descoperi binecuvântarea care s-a ascuns în suferință și vei trăi sentimentul de gratidutine deplină care-ți va deschide inima către noi experiențe și-ți va vindeca rănile trecutului. Este imposibil să transcenzi orice nu ai învățat sa iubesti. Orice aspect de care ne este frica, sau orice frica o vom manifesta, o vom atrage sau vom deveni. Orice idolizam, vom distruge, respinge și submina. Vei învăța să nu creezi piedestale pe care să urci obiecte, calități sau oameni și să-ți trăiești viața în echilibru total.

Vei învăța să rămâi în echilibru indiferent de ceea ce se întâmplă în exterior. Doar o judecată a noastră este cea care schimbă evenimentele.  Orice acțiune, trăsătură sau eveniment este neutru până când o judecăm în raport cu propriile noastre valori – noi dăm valoare, noi evaluăm, noi creăm realitatea. A rămâne într-o stare de non-judecată, de acceptare, de observare a evenimentelor fără a le eticheta ca fiind bune sau rele te va ajuta să re-intri în fluxul vieții și să te lași purtat de evenimentele cele mai potrivite pentru tine. Asta va atrage contexte armonioase de dezvoltare și creștere iar tu te vei bucura de dansul vieții fără să te mai împleticești. Devii relaxat și liniștit știind că lucrurile se întâmplă exact așa cum e mai bine pentru tine și în timpul cel mai potrivit.

3

Ziua 2 – Create trough your senses

În această zi vei deveni conștient de toate simțurile tale și cum să le folosești pentru a experimenta viața și pentru a creea. Vei accesa individualitatea ta creativă, te vei conecta cu corpul tău și vezi auzi vocea suavă a sufletului care te îndeamnă la o creație desăvârșită. Vei învăța să creezi folosind magnifica putere a subconștientului, aducându-ți ființa într-un prezent continuu.

Te vei conecta cu spațiul tău interior de creație, un spațiu al ideilor pure, al gândurilor frumoase și al emoțiilor înalte. Vei deveni conștient de modul în care funcționezi la nivel energetic și vei călători în armonia celorlalte corpuri de care nu ești conștient în majoritatea timpului. Vei învăța să te conectezi cu spațiul sacru personal . Această zi va fi despre explorarea minții interioare și armonizarea acestei minți cu mintea somatică (legătura puternică dintre minte-corp-spirit). Va fi o zi distractivă și provocatoare în care vei explora și vei afla ce anume te provoacă în viață, și cel mai important, ce te inspiră.

 Ziua 3 – Somatic Journey and Outdoor Day

Această zi este dedicată realizării conexiunii dintre minte-corp-spirit prin dans, mișcare, hrană și principii care să-ți readucă armonia.

Este o zi în care te vei răsfăța în bucuria simțurilor, a aromelor, a culorii, în care îți vei reface legătura cu natura și te vei bucura de clipele simple ale mersului desculț sau ale statului în iarbă. Vei asculta sunetul liniștit al izvorului de munte și te vei lăsa răsfățat de miresmele pădurii. Este o zi dedicată plăcerilor simple ale copilăriei. Ne vom plimba, vom sta la povești în aer liber, vom juca jocuri și ne vom bucura de trecerea liniștită a timpului într-o stare profundă de prezență.

 

Ziua 4 – The Journey of the Soul into Wellbeing

În această zi vei călători în starea de bine, în armonia simțurilor trezite la viață, în conectarea cu tine-cu ceilalți-cu toată creație. Vei afla despre cei 13 + 2 centrii de creație (centrii de creație și manifestare, centrii de conectare cu meta-câmpurile, centrii de conectare cu supra-meta-câmpurile și centrii de transformare la nivelul sinelui personal în raport cu familia și a sinelui personal în raport cu toate prezențele din creație).

Vei învăța despre cele 7 niveluri de conștiință și manifestare precum și interacțiunea dintre ele: Conștiința sinelui suprem transcendent (Dumnezeu); Conștiința sinelui suprem individualizat  (Spirit); Conștiința supra-eu-lui proiectat în corp (Duh);  Conștiința eu-lui real (Mintea și Sufletul); Conștiința ego-ului (Eu sunt realizările mele);  Conștiința eu-lui social/ emoțional (Eu sunt emoțile mele); Conștiința eu-lui fizic (Eu sunt corpul meu);

Vei înțelege modul în care este structurată identitatea, vei realiza care este spațiul de ancorare care definește ceea ce ești la nivel perceptual, prin identificare. Vei învăța și te vei conecta la cei 3 centrii de transformare profundă de sine: Centrul Inimii – conectarea cu puterea de manifestare la nivel de iubire, Centrul Plexului Solar – conectarea cu Spiritul, conctarea la Puterea Personala, Centrul Ombilicului – conectarea cu toate Spiritele;

 15170-sunrise-behind-the-mountains-1920x1200-nature-wallpaper

Vei afla ce înseamnă conectarea la câmpuri extinse de conștiință și vei învăța practici de conectare la câmpul de energie care te înconjoară folosind tehnca Sferei de Aur și realizarea structurii Globului de Aur Personal. Prin această tehnică îți vei activa resurse de tranformare activă și integrativă. Vei fi ghidat în procese care echilibrează aspectele masculine și cele feminine pentru aducerea în echilibru a ființei tale și rechilibrarea tuturor polarităților (percepții deformate) cu partea feminină sau partea masculină din viața ta.

 Ziua 5 – Mindfulness and Opening Beyond

În această zi vei trăi starea de pace și liniștire a minții. Vei experimenta ce înseamnă să nu ai nici un gând în cap care să altereze starea de conectare la spațiul pur al ideilor creative. Inspirația și creativitatea se nasc din acest spațiu al sacrului, al frumosului, al purității unei trăiri vii și prezente. Vei învăța să îți muți atenția de la probleme și gândurile grele care-ți umplu capul și-ți îngreunează fluxul gândirii la spațiul curat, limpede și liniștit al soluțiilor și conștientizărilor personale.

Vei învăța cum să ajungi la un alt nivel de gândire prin conectarea la mintea extinsă. Cum să te muți și să te extinzi dincolo de nivelul de conștiință, cum să păstrezi legătura cu acest nivel o dată întors acasă și cum să creezi realitatea din acest spațiu extins și nu de la nivelul de la care îți petreci în mod obișnuit viața. Vei experimenta un proces transformațional prin care vei vedea, vei simți și vei conștientiza capacitatea înnăscută de a realiza schimbări profunde la nivel identitar.

La nivel de procese această zi va fi dedicată stării de bine în abundență și în planurile de manifestare ale abundenței prin procesul „Călătoria sinelui în planul abundenței”, vei experimenta deschiderea către abundența interioară, eliminarea blocajelor care te împiedică să manifești viitorul pe care ți-l dorești;

 Ziua 6 – Creating Your Vision

Întreaga săptămână te-a pregătit pentru această zi!

Asta este ziua punerii visurilor în Acțiune! Aducerea în armonie cu spiritul, deschiderea căpătată și conectarea la spațiul personal de putere și creație te-a pregătit pentru arta de a creea în conformitate cu chemarea. Ceea ce va ieși la suprafață în această zi te-ar putea surprinde sau te-ar putea provoca către noi direcții.

Cu viziunea extinsă despre viață pe care ți-ai format-o în primele zile de tabără vei impresiona fizic pe pânza vieții visurile tale cele mai îndrăznețe. Asta te va inspira zi de zi din momentul în care te reîntorci acasă.

Această zi va fi despre joacă, relaxare, deschidere și exprimare de sine prin creativitate.

 Ziua 7 – Integration & Closure process

Această zi va fi despre integrarea tuturor elementelor nou asimilate la toate nivelurile ființei tale prin procese specifice. Vei primi susținere și ghidare precum și un plan de acțiune pentru ca tot ceea ce ai hotărât pentru tine să se manifeste în realitatea vieții. Este momentul despărțirii de tine dar al regăsirii de Sine!

5

Traineri:

Mahnaz Banian

Mahnaz has studied with some of the best trainers in the world.

mahnazShe is a Master NLP practitioner, Consultant, Trainer and Coach, and she has trained with Ian McDermott, Robert Dilts, Tim Holborn, Suzi Smith and Jan Elffline (ITS), Robert Dilts and Judith Delozier at NLP University in Santa Cruz and has resourced at trainings in both ITS and NLPU.  

 She has also attended Tony Robbins Mastery University and has trained on generative work with Stephen Gilligan.  More recently,  Mahnaz has trained with “The 3 principals” with Kimbeley Hare of Kaizen Training. 

 But most of all, Mahnaz considers that she learnes the best from people: from colleagues, the connections she makes in learning spaces, her clients, friends, family and more important, children and the elderly.

She is hosting events like: 

 • “Visioning” training once a year in London, around November/December
 • Annual Health Space somewhere in Europe in January. To kick start the New Year and for participants to realign with themselves. A space to relax and be. She has held one in Cyprus  and more recently Malta this year. She envisions a new location every year.

She is in the throws of planning an intimate Coaching Training for people who wish to learn how to coach or are interested in uping their coaching game.

Mahnaz is working with a wide range of people. She has clients in the banking and telecommunication sectors, to charities (staff who work with the elderly, care homes for disadvantaged boys and hospices). She works with people who are committed to self change. From those who want to increase their own self worth, to those who have challenging relationships. She takes a journey with people to help them to reconnect to their own wisdom and to trust in their intuition.  Because no one knows the answer better than them!  

malerische-orte04

Programul unei tabere Lifecamp:

 • 07:00-09:00 Înviorare și mic dejun delicios
 • 09:00-12:30 Sesiuni curs/coaching 1:1
 • 12:30-14:00 Prânz (masă + reaxare/power nap)
 • 14:00-17:30 Sesiuni curs/coaching 1:1
 • 17:30-19:00 Integrare procese, discuții de grup, coaching 1:1
 • 19:00-20:00 Cină
 • 20:00-22:00 SPA (înot, saună, jacuzzi) / Aromaterapie cu uleiuri esențiale Young Living, relaxare, discuții în grup, plimbări în aer liber, film, prezentări
 • 22:00-23:00 Meditație de liniștire a minții și de conectare la planuri de conștiință superioare

 Cât costă?

Valoarea unui program Lifecamp este 4 500 Ron, însă această ediție costă 2 980 Ron și include:

 • 7 nopți cazare în regim de 4****
 • 3 mese pe zi și 2 coffee-break-uri
 • Acces zilnic la SPA – saună, jacuzzi și piscină
 • Aromaterapie cu uleiuri Young Living și presopunctură (în fiecare seară)
 • Foc de tabără și cină specială în ultima seară
 • 1 zi dedicată nutriției susținută de un specialist în nutriție și dietetician
 • 1 zi susținută de un invitat special
 • 24 de sesiuni de training și lucru cu corpul, mintea, emoțiile și corpuri spirituale
 • Sesiuni de coaching 1:1 cu trainerii și facilitatorii din tabără
 • Sesiuni de terapie 1:1

Modalități de plată:


Plată integrală: 2 480 Ron până la 5 iulie 2015 (primești 500 Ron discount din prețul de listă)

Plată integrală sau în rate după data de 05 iulie: 

 • 2 980 Ron 06 iul-25 iul 2015 avans de 980 Ron și 1 000 Ron x 2 luni
 • 3 480 Ron 26 iulie -1 august 2015 avans 1 480 Ron și 1 000 Ron/lună x 2 luni

*Discounturi de grup (pentru înscrieri cu plata integrală sau în rate după data de 5 iulie 2015):

 • 2 persoane – 250 Ron discount/persoană
 • 3 persoane – 300 Ron discount/persoană

Unde?

Pensiunea MIRUNA 4****, Sâmbăta de Sus (Făgăraș)

Leave a Comment