Home
Tabara 1

Tabara 1

1_Header


Hero ‘s Journey Lifecamp

01-08 august 2015, Sâmbăta de Sus

Hero’s Journey Lifecamp este o tabără  despre descoperirea menirii tale și răspunsul la chemarea interioară :

 • Răspunzi la întrebarea „ce este cu adevărat important pentru mine?”
 • Definești cine ești și care este scopul tău în viață folosind modelul Călătoria Eroului
 • Aliniezi “ceea ce faci” cu “ceea ce ești”
 • Identifici pragurile pe care le ai în viață, vezi ce te oprește să-ți manifești  adevăratul potențial, ce te împiedică să-ți realizezi chemarea
 • Descoperi cine ești, îți identifici darurile,  îți vindeci rănile și îți schimbi destinul!

Despre Hero’s Journey Lifecamp:

La finalul acestei tabere vei găsi răspunsul la întrebările: ”Care este cea mai puternică chemare căruia simt să îi răspund?” și „Cum pot să răspund acestei chemări?”

Dacă nu găsești răspunsul la aceste întrebări este foarte probabil ca viața ta să pară lipsită de semnificație, să te simți nefericit, neîmplinit în ciuda tuturor celorlalte realizări, să te simți pierdut, confuz, sau să te lupți cu probleme de sănătate, vocaționale sau cu relații disfuncționale.

A trăi conștient de chemarea ta îți poate aduce cele mai surprinzătoare recompense. În această tabără vei fi susținut să recunoști și să-ți urmezi chemarea, să descoperi adevăratul sens al călătoriei tale în această viață și să-ți trăiești viața din plin. Scopul celor 7 zile de explorare interioară este de a te conecta și a te alinia cu partea cea mai profundă a spiritului tău pentru ca tot ceea ce simți, gândești sau faci în această lume să fie aliniat cu cine ești tu cu adevărat.

Hero’s Journey Lifecamp este despre trăire, trezire, conștientizare și deschidere către tot ceea ce viața are să-ți ofere. Călătoria eroului nu este întotdeauna ușoară și dacă ar fi să te uiți la viața ta ți-ai da seama că ai avut multe realizări dar fiecare a avut „prețul” ei. Beneficiul cel mai mare al eroului conștient de menirea lui și care răspunde chemării interioare este sensul semnificației, sentimentul de a fi VIU, de a trăi din plin fiecare moment, de a savura fiecare clipă indiferent de natura ei.

2

Cu toții avem propria chemare și suntem provocați de viață prin contextele care ne formează și ne transformă în fiecare clipă. Suntem provocați în procesul de a învăța să manifestăm iubirea și să realizăm starea de comuniune.

Ceea ce vei experimenta în această tabără va transforma profund ființa care ești astăzi. Vei deveni conștient nu doar de darurile tale interioare dar și de rănile pe care le porți cu tine din „lupta cu viața”. Purtăm cu noi nu doar rănile noastre ci și rănile familiei și rănile culturii din care facem parte. Facem alegeri din frică sau din tipare și ne trezim în relații nepotrivite, în cariere care nu ne împlinesc, în contexte de viață dureroase sau cu probleme de sănătate cărora nu le găsim rezolvare.

O călătorie autentică este cea în care te conectezi și te aliniezi cu adevărat la cel care ești, cel pe care-l așteaptă lumea, cel mai iubit și mai apreciat dintre toate aspectele pe care le manifești acum. În această călătorie de 7 zile îți vei identifica darurile pe care ești chemat să le oferi mai departe lumii și îți vei vindeca rănile pe care le porți în tine.

Toate trăirile, conștientizările și descoperirile pe care le vei face despre tine în această săptămână îți vor influența profund în bine relațiile, viața de familie, viața profesională, sănătatea dar mai ales creșterea personală.

Hero’s Journey Lifecamp este un proces de transformare, de vindecare, de conectare și de aliniere la spiritul tău.

Descrierea taberei:

Ziua 1 – Chemarea

Este ziua în care te descoperi pe tine în întregul tău: corpul, mintea, emoțiile și spiritul. Te conectezi cu propriul corp și descoperi căi de a-ți menține și dezvolta sănătatea și vitalitatea. Descoperi modalități de a-ți îngriji și onora corpul, templu al sufletului tău, prin odihnă, hrană și mișcare potrivite ție.

Îți înțelegi propriile tipuri de emoții: bucuria, tristețea, furia și teama; le recunoști mai ușor în tine și în ceilalți. Îți dezvolți capacitatea de a-ți exprima adecvat emoțiile, căutând „calea de mijloc” – a nu reprima emoțiile dar a nici nu te lăsa copleșit de ele. Afli cum poți să îi asculți cu adevărat pe ceilalți, dăruindu-le cel mai prețios dar al tau – atenția ta.

În această zi răspunzi la întrebarea „ce este cu adevarat important pentru mine?”. Definești cine esti și care este scopul tău în viață folosind modelul Călătoria Eroului. Afli cum îți poți folosi cel mai eficient darurile tale unice, înveți să îți aliniezi deciziile personale și profesionale în funcție de misiunea ta personală. Prin exerciții meditative te conectezi cu spiritul tău și îți dai voie să fii dincolo de ego-ul tau. Îți dezvolti iubirea, compasiunea și înțelepciunea.

3

Ziua 2 – Depășirea pragului și plecarea în călătorie

Este ziua în care identifici pragurile pe care le ai în viață, descoperi ce te oprește să-ți manifești  adevăratul tău potențial, ce te împiedică să-ți realizezi chemarea.

Înțelegi profunzimea spirituală a realității exterioare ca expresie a valorii realității interioare. Realizezi că fiecare expresie a realității exterioare se regăsește la nivel corespondent la nivelul interior.  Tot ceea ce ajunge la nivelul conștientului din unitatea minte-corp, această integrare somatică-cognitivă, reprezintă un nivel profund de inteligență.

Înveți să-ți aliniezi cele 3 minți (Mintea somatica, Mintea cognitiva, Mintea câmpului care ne cuprinde la diferite niveluri de interacțiune și manifestare) pentru a-ți realiza chemarea.

Înveți să faci față refuzului și rezistenței de la nivelul interior si exterior. Acesta este punctul de trecere a pragului și începerea adevăratei călătorii transformaționale a eroului. Descoperi cine ești, descoperi eroul interior și îți schimbi destinul!

Trecutul, prezentul și viitorul fiecărei persoane pot fi simțite, văzute și trăite  în lumina care emană de la nivelul profund al ființei, de la nivelul spiritului, care te ajută să te trezești în totalitate în manifestarea de sine.

Ziua 3 – Armonie prin nutriție

Această zi este dedicată armoniei prin nutriție. 11260318_893623610676165_101843336_oPentru a fi într-o stare de bine și de optim energetic, corpul tău trebuie, în primul rând, să primească ceea ce are nevoie. Majoritatea oamenilor își neglijează săntatea până când dau de probleme și sunt nevoiți să ia măsuri drastice. O minte sănătoasă are nevoie în primul rând de un corp sănătos. Biochimia organismului este făcută de așa natură încât fiecare aspect al ființei să depindă în mod echilibrat de părțile ei componente: corp sănătos, gânduri sănătoase, emoții sănătoase. Fiecare gând și emoție are un corespondent fizic în corp eliberând anumiți hormoni în funcție de tiparul emoției/gândului emis. O atenție deosebită trebuie acordată atât hranei sufletului cât mai ales hranei trupului.

O hrană corectă și o îngrijre echilibrată a corpului îți va aduce mai multă energie, o stare generală de bine, un plus de vitalitate, o sănătate vibrantă, o stare de optimism și combustibilul energetic necesar pentru a-ți realiza proiectele.

În această zi vei învăța cum să adopți în stilul tău de viață obiceiuri alimentare sănătoase și să te bucuri de savoarea și bucuria gusturilor adevărate și potrivite pentru nevoia ta personală de nutriție. Astăzi vei afla ce, cum, unde, când, cât și de ce să mănânci sănătos.

Ziua 4  – Eu-Tu în armonie & Proces Călătoria Eroului

Această zi te va ajuta să îți îmbunătățești relația cu cea mai importantă persoană din viața ta – TU.

Vei învăța să te asculți mai mult și să îți asumi responsabilitatea pentru nevoile și dorințele tale relaționale. Afli cum “colaborezi” la fiecare din relațiile tale și cum poți schimba relația, poziționându-te diferit. Întelegi cele 5 stiluri principale – „Fii puternic”, „Fii perfect”, „Mulțumeste-i pe alții”, „Grăbește-te”, „Încearcă din greu” și înveți metode practice de a relaționa armonios cu fiecare.

Vei învăța cum să transformi rezistența interioară prin susținere personală. Este cheia prin care realizezi că puterea de transformare este la tine, realizezi că ai toate resursele și capacitățile pentru a depăși  orice limitare sau condiționare, orice rezistență sau blocaj în realizarea chemării de la nivelul profunzimii ființei tale.

Realizezi că mintea inconștientă întotdeauna are rolul de echilibrare a minții conștiente, prin aducerea la nivelul conștient al opusului. Se creează astfel un cadru potrivit de întoarcere la unitate prin integrarea opuselor corespondente iar tu vei trăi pacea ce derivă din unitate.

Vei înțelege ca în interiorul câmpului nostru de conștiință avem înscrise toate problemele, temerile, fricile, toate aspectele care ne împiedică să fim cu adevarat NOI ÎNȘINE precum și, în egală măsură și în echilibru perfect, toate soluțiile, tot curajul, toate calitățile și capacitățile necesare pentru a echilibra toate percepțiile și trăirile negative astfel încât la nivel de integralitate să realizăm starea de unitate și prin aceasta, starea de bucurie interioară, starea de iubire.

Ziua 5 – Transformarea interioară; Biruință & Contribuție

Vei învăța tehnici profunde de transformare interioară. Noi toți suntem provocați în procesul de a învăța să manifestăm iubirea, să realizăm starea de comuniune. Vei descoperi care sunt acele practici care permit conectarea la tipare arhetipale ce sunt active la nivelul structurilor noastre. Vei știi să transformi aceste tipare și să ajungi la ceea ce se numeste Blue Print-ul tău personal.

Această zi este dedicată creării unui câmp de protecție, a unui spațiu de securitate personală – vei învăța cum să creezi un model de protecție mental, emoțional și energetic. Vei învăța cum să aduci în folosul tău energia sensibilității, a tandreței, a gingășiei, energia neînfricării, vitejiei, curajului, cutezanței, semeției și energia caracterului jucăuș.

5

În această zi vei învăța cum să adopți în stilul tău de viață obiceiuri alimentare sănătoase și să te bucuri de savoarea și bucuria gusturilor adevărate și potrivite pentru nevoia ta personală de nutriție. Astăzi vei afla ce, cum, unde, când, cât și de ce să mănânci sănătos.

Ziua 4  – Eu-Tu în armonie & Proces Călătoria Eroului

Această zi te va ajuta să îți îmbunătățești relația cu cea mai importantă persoană din viața ta – TU.

Vei învăța să te asculți mai mult și să îți asumi responsabilitatea pentru nevoile și dorințele tale relaționale. Afli cum “colaborezi” la fiecare din relațiile tale și cum poți schimba relația, poziționându-te diferit. Întelegi cele 5 stiluri principale – „Fii puternic”, „Fii perfect”, „Mulțumeste-i pe alții”, „Grăbește-te”, „Încearcă din greu” și înveți metode practice de a relaționa armonios cu fiecare.

Vei învăța cum să transformi rezistența interioară prin susținere personală. Este cheia prin care realizezi că puterea de transformare este la tine, realizezi că ai toate resursele și capacitățile pentru a depăși  orice limitare sau condiționare, orice rezistență sau blocaj în realizarea chemării de la nivelul profunzimii ființei tale.

Realizezi că mintea inconștientă întotdeauna are rolul de echilibrare a minții conștiente, prin aducerea la nivelul conștient al opusului. Se creează astfel un cadru potrivit de întoarcere la unitate prin integrarea opuselor corespondente iar tu vei trăi pacea ce derivă din unitate.

Vei înțelege ca în interiorul câmpului nostru de conștiință avem înscrise toate problemele, temerile, fricile, toate aspectele care ne împiedică să fim cu adevarat NOI ÎNȘINE precum și, în egală măsură și în echilibru perfect, toate soluțiile, tot curajul, toate calitățile și capacitățile necesare pentru a echilibra toate percepțiile și trăirile negative astfel încât la nivel de integralitate să realizăm starea de unitate și prin aceasta, starea de bucurie interioară, starea de iubire.

Ziua 5 – Transformarea interioară; Biruință & Contribuție

Vei învăța tehnici profunde de transformare interioară. Noi toți suntem provocați în procesul de a învăța să manifestăm iubirea, să realizăm starea de comuniune. Vei descoperi care sunt acele practici care permit conectarea la tipare arhetipale ce sunt active la nivelul structurilor noastre. Vei știi să transformi aceste tipare și să ajungi la ceea ce se numeste Blue Print-ul tău personal.

Această zi este dedicată creării unui câmp de protecție, a unui spațiu de securitate personală – vei învăța cum să creezi un model de protecție mental, emoțional și energetic. Vei învăța cum să aduci în folosul tău energia sensibilității, a tandreței, a gingășiei, energia neînfricării, vitejiei, curajului, cutezanței, semeției și energia caracterului jucăuș.

Summer-fireweed

Mintea individuală este ea însăși un câmp și un subsistem al unei minți mai extinse. Conectarea începe dincolo de mintea individuală conștientă. Dacă esti prins în totalitate în mintea conștientă,  te-ai restrâns din câmpul mare de creație al minții extinse la un nivel de identitate cu care te identifici, la care te raportezi. Prin practici specifice vei învăța să-ți restructurezi identitatea prin raportarea la o viziune mai largă a dimesionalității devenirii de sine. Obții astfel o nouă perspectivă asupra vieții care îți permite accesarea de resurse care erau invizibile anterior. Aceste resurse îți vor permite transformarea la nivel relațional în raportul dintre tine și tine, dintre tine și ceilalti sau dintre tine și întreaga creație.

Dezvoltarea noastră este mărginită doar de dimensionalitatea viziunii interioare.

Ziua 6 – Obiceiuri pentru succes

Este ziua în care îți descoperi valorile personale, îți afli punctele tale de reper în funcție de care iei, conștient sau nu, deciziile personale și profesionale. Îți dai răspunsul la una din întrebările cheie ale vieții tale  – Ce este cu adevărat important pentru tine?

Înveți despre cele 4 tipuri de inteligență: – inteligența fizică – corpul fizic (cum să te conectezi cu corpul și cum să-ți menți sănătatea și vitalitatea pe termen lung), inteligența mentală (cum să îți formezi convingeri puternice care să te susțină în călătorie), inteligența emoțională (cum să menții emoții armonioase) și inteligența spirituală (cum să te conectezi cu sisteme mai largi decat propriul ego).

Misiunea ta personală este un rezumat la ceea ce este important pentru tine, ce îți dorești să obții și ce îți dorești să devii. Este o cale de a-ți  asuma destinul și de a-l trăi astfel încât acțiunile tale să fie sprijinite de ceea ce creezi în interiorul tău.

Știindu-ți valorile și misiunea personală, poți alinia “ceea ce faci” cu “ceea ce ești”. Toate deciziile tale personale și profesionale vor fi în armonie deplină cu tine, evitând astfel conflictele interioare.

Ziua 7 – Integrare & Closure process

Aceasta este ultima zi în care integrezi toată experiența din această tabără. Ești susținut, ghidat și condus în procese profunde de explorare a resurselor de care dispui la toate nivelurile vieții tale. Integrezi tot ceea ce ai acumulat la nivel de comportamente, competențe, valori, convingeri personale, identitate și spirit. Te pregătești pentru contactul cu realitatea ta „de acasă” și alegi cele mai potrivite metode de a transfera învățarea din tabără în viața ta de zi cu zi.

Traineri:

Raluca Mohanu

raluca mohanuRaluca are o experiență personală de 10 ani în poziții manageriale  din care 5 ani de experiență în top management la nivel regional. A susținut peste 1,500 de ore de cursuri manageriale, adresate  echipelor de middle și top management din companii multinaționale.

Este absolventă Magna Cum Laudae a Master of Business Administration (MBA) acordat de către Case Western Reserve University, din statul Ohio.

Raluca este unul dintre primii profesionști afirmați în domeniul coaching-ului din România, fiind Membră Fondatoare a Asociației Române pentru Coaching (ARC). Raluca este supervisor, mentor și trainer în cadrul Școlii de Coaching Noble Manhattan. Formările ei  includ Școli de Coaching dintre cele mai renumite (MetaSysteme Coaching, Noble Manhattan, Solution Surfers, Integral Coaching) si diverse abordări terapeutice (Analiză Tranzațională și Terapie prin Artă).

Raluca este Membru Fondator Coaching Partnership, alături de Mihai Popa-Radu, Petra Muller-Demary și Ian Peatey. Împreună oferă organizațiilor partener pentru dezvoltarea și implementarea programelor de anvergură de business coaching.

Stilul său este direct și pragmatic, dăruind energie și prezență în relația cu ceilalți. Nu în ultimul rand, o definesc perseveranța și … zâmbetul!

Printre clienții Ralucăi se numără  Abbott,  Bayer,  Honeywell,  Kaufland,  ING, Petrom, Raiffeisen, Romstal și Vodafone.

Traineri Nutriție:

anca ignat

Anca Ignat nutriționist-dietetician licențiat, terapeut în colonhidroterapie, vicepreşedinte al Asociaţiei Armonie prin Nutriţie, a conceput de-a lungul timpului:

 • programe nutriționale adresate patologiilor hepatice, oncologice metabolice, endocrinologice;
 • programe de sănătate prin detoxificare: Detox 5, Tabără -3 zile și nopți pentru o viață sănătoasă 
 • program gratuit de nutriție pentru public – Sufletrit
 • conferințe de hrană sănătoasă
 • site personal: http://www.ancaignat.ro/

savu

Valentina Savu tehnician-nutriționist, fondatorul Delicii Sănătoase (dulciuri raw-vegane):

 • co-organizator al programului: Detox 5, 3 zile și nopți pentru o viață sănătoasă, Sufletrit.
 • susține ateliere de preparare a dulciurilor raw-vegane adresate adulților și copiilor;
 • organizează “Seri de gătit sănătos” în Cluj-Napoca;
 • autoare a colecției de șorțulețe Gospodina Chic
 • site personal: http://deliciisanatoase.ro/

 

Woman-arms-outstretched

Programul unei tabere Lifecamp:

 • 07:00-09:00 Înviorare și mic dejun delicios
 • 09:00-12:30 Sesiuni curs/coaching 1:1
 • 12:30-14:00 Prânz (masă + reaxare/power nap)
 • 14:00-17:30 Sesiuni curs/coaching 1:1
 • 17:30-19:00 Integrare procese, discuții de grup, coaching 1:1
 • 19:00-20:00 Cină
 • 20:00-22:00 SPA (înot, saună, jacuzzi) / Aromaterapie cu uleiuri esențiale/ relaxare, discuții în grup, plimbări în aer liber, film, prezentări
 • 22:00-23:00 Meditație de liniștire a minții și de conectare la planuri de conștiință superioare

Cât costă?

Valoarea unui program Lifecamp este 4 500 Ron, însă această ediție costă 2 980 Ron și include:

 • 7 nopți cazare în regim de 4****
 • 3 mese pe zi și 2 coffee-break-uri
 • Acces zilnic la SPA – saună, jacuzzi și piscină
 • Aromaterapie cu uleuri esențiale Young Living și presopunctură (în fiecare seară)
 • Foc de tabără și cină specială în ultima seară
 • 1 zi dedicată nutriției susținută de un specialist în nutriție și dietetician
 • 1 zi susținută de un invitat special
 • 24 de sesiuni de training și lucru cu corpul, mintea, emoțiile și corpurile spirituale
 • Sesiuni de coaching 1:1 cu trainerii și facilitatorii din tabără
 • Sesiuni de terapie 1:1

 Modalități de plată:


Plată integrală: 2 480 Ron până la 5 iulie 2015 (primești 500 Ron discount din prețul de listă)

Plată integrală sau în rate după data de 5 iulie 2015: 

 • 2 980 Ron 06 iul-25 iul 2015 avans de 980 Ron și 1 000 Ron x 2 luni
 • 3 480 Ron 26 iulie-1 august 2015 avans 1 480 Ron și 1 000 Ron/lună x 2 luni

*Discounturi de grup (pentru înscrieri cu plata integrală sau în rate după data de 5 iulie 2015):

 • 2 persoane – 250 Ron discount/persoană
 • 3 persoane – 300 Ron discount/persoană

Unde?

Pensiunea MIRUNA 4****, Sâmbăta de Sus (Făgăraș)

Leave a Comment