Home
Despre LifeCamp

Despre LifeCamp

LIFECAMP este cel mai avansat program de dezvoltare personală și spirituală din România conceput sub forma unui Retreat de 4****

Am reunit cele mai eficiente tehnici de lucru cu mintea, cu corpul și cu emoțiile pe care le-am integrat într-un program profund transformațional. În Lifecamp ai parte de:

 • 24 sesiuni de training  și coaching individual
 • Eliberări emoționale și vindecări de traume
 • Revelații, conștientizări și schimbări interioare profunde
 • Reconectarea Minte-Corp-Suflet
 • Detoxifiere și revigorarea organismului
 • Reconectare cu natura,  relaxare și voie bună (seara focului&petrecere în aer liber)
 • Acces zilnic la SPA (saună, piscină & jacuzzi)
 • Seri de film, plimbări, networking
 • Seri de Aromaterapie cu uleiuri esențiale Young Living

sfsf

 Corpul fizic


În această săptămână corpul tău va fi răsfățat la maximum!

Vei deveni conștient de corpul fizic și vei ajunge să-l iubești, să-l prețuiești și să-l îngrijești așa cum se cuvine întrucât el este cel care te poartă în lume.

Vei primi produse de detoxifiere masivă care să-ți ajute corpul să elimine toxinele și substanțele nocive. Rolul saunei va potența efectul de detoxifiere și-ți va ajuta corpul să elimine la nivel profund rezidurile. În fiecare seară ai program de SPA la alegere: saună, piscină, jacuzzi. Apa este singurul mediu în care corpul se relaxează profund (pentru că nu mai are nevoie să învingă gravitația) iar musculatura este detensionată complet.

Hrana consumată în tabere este selecționată de un specialist în nutriție și dietetician. Ziua 3 a taberei este dedicată exclusiv nutriției cu scopul de a te învăța cum să asociezi alimentele în așa fel încât să-ți aducă în corp un plus de energie. Coffee-break-urile vor fi suplimentate de ceaiuri energizante și de fructe proaspete. Hidratarea pe timpul zilei va avea un rol esențial. Este recomandată evitarea cafelei și a țigărilor pe tot parcursul taberei.

Fiecare dimineață va începe cu exerciții de înviorare și de îndreptare a coloanei vertebrale cu scopul de a facilita curgerea energiei și de a echilibra cele două emisfere cerebrale. Vei învăța și exerciții simple de respirație. Oxigenarea corpului stimulează procesul electric al fiecărei celule și asigură buna funcționare a limfei. Sistemul limfatic asigură eliminarea celulelor moarte din organism, a toxinelor și a reziduurilor. Un corp sănătos este un corp bine oxigenat, hrănit cu nutrienți într-un mod echilibrat care-ți oferă fundamentul pentru realizarea proceselor de echilibrare și armonizare a ființei.

minteaMintea și Emoțiile


Eliberează-te de tiparele negative! Creează spațiu pentru idei noi.

Cu toții cunoaștem puterea gândurilor și a emoțiilor nocive și distrugerile pe care le provoacă acestea în biochimia organismului. Vom dedica o sesiune în care să înțelegi ce efect au gândurile și emoțiile asupra structurilor celulare la nivelul fizic și dincolo de ele la nivelul structurilor energetice.

Cu siguranță ai experimentat în viața ta emoții precum furia, frustrarea, nesiguranța sau îngrijorarea și ai realizat ce consum de energie se produce după fiecare episod de acest fel. Capacitatea de a-ți restabili energia scade pe măsură ce aceste emoții sau gânduri care le declanșează se înrădăcinează în subconștientul tău și ajung să fie dezlănțuite la cea mai mică provocare.

Această sesiune te va ajuta să preiei controlul emoțiilor și gândurilor și să devii conștient că poți să-ți canalizezi energia în direcțiile pe care le-ai stabilit importante pentru tine. Vei identifica tiparele emoționale și mentale care ți-au încetinit sau blocat creșterea în trecut. Îți vei alinia mintea, corpul și emoțiile într-un mod care să-ți deblocheze potențialul creator și care te va reconecta cu sursa primară de inspirație prin actul de prezență.

 Sufletul și Spiritul


4_Oaza de liniste

Oaza ta de liniște. Adapă-ți sufletul la izvorul inspirației.!

Scopul detoxifierii masive la nivel fizic, mental și emoțional are rolul de a crea și menține un canal curat de conectare. O minte curată, echilibrată și armonioasă este capabilă să se racordeze la paliere vibraționale superioare și prin ea să acceseze idei creative și inspiraționale care vin din profunzimea ființei tale, de la nivelul Spiritului și de dincolo de el.

Prin accesarea acestor potențialități infinite de dincolo de fizic și de minte (Ego) vei avea capacitatea să lucrezi asupra structurilor cauzale care potențează la nivelul fizic manifestări materiale ce nu sunt în acord cu valorile tale cele mai înalte. Prin aceste procese vei accesa nivelul Sufletului și toate programele înscrise în el de generații care-ți conduc viața.

Vei descoperi că nivelul minții este doar prima treaptă în actul profund transformațional al programelor care stau la baza tuturor identităților tale. Prin actul de integrare la nivel identitar vei trece dincolo de măștile și rolurile asociate programelor înscrise în câmpul tău de conștiință și te vei regăsi în stare de prezență și de conștiență de Sine, stare de pace și bucurie, stare de iubire.

“We must be willing to get rid of the life we’ve planned so as to have the life that is waiting for us.” Joseph Campbell

 


Roxana Tudose este Coordonatorul taberelor spirituale.

roxanatudose-compressor

Unde?

Pensiunea MIRUNA 4****, Sâmbăta de Sus (Făgăraș)

One Comment

 • anca costiug says:

  as dori sa stiu daca aveti tabara si in septembrie sau octombrie,cum pot ajunge de la bucuresti la dumneavoastra si bineinteles cit costa.mi as dori tare multa sa ajung acolo.multumesc…

Leave a Comment