Home
Alexandru Antonie

Alexandru Antonie

h1

Terapeut, Coach, Trainer

”Salut,h4

Sunt Alexandru și îți mulțumesc că ai ajuns pe această pagină în care împărtășeșc cu tine o parte din drumul devenirii mele. 

Drumul meu a început de mic prin trăiri deosebite pe care nu le puteam întelege și cataloga, pe care le-am închis într-un sertar al fiiniței mele; un sertar care s-a deschis singur, prin natura contextuală a vieții, 20 de ani mai târziu.

Am început drumul meu de pregătire profesională, urmându-mi abilitățile analitice, exprimând acest potențial în domeniul construcților fizice, la Facultatea de Construcții din București. Am învățat cum să privesc o unitate de creație și fiecare părticică pe care o cuprinde această unitate; am învățat că fiecare unitate este formată din unități mai mici, până în zona planurilor subtile. Am realizat că fiecare construcție este fundamentată pe elemente corespondenete și că este guvernată de reguli, geometrie și elemete structurale asemănătoare.

Am urmat apoi studii de Management în Construcții, Cost Control și Project Management care mi-au permis să realizez că poți privi fiecare construcție din unghiuri și perspective diferite. Am lucrat pentru cele mai mari companii din Sud-Est-ul Europei, am înființat și condus companii de construcții, am realizat și condus proiecte de mare anvergură, fapt ce mi-a permis să realizez că natura umană este atât de complexă și diferită.

Am deschis și am condus restaurante, am organizat evenimente și conferințe internaționale, am generat proiecte diferite în domenii diferite din dorința de a învăța cât mai mult și de a-mi lărgi sfera de înțelegere. Am înțeles că la baza tuturor construcților, indiferent de natura lor se află OMUL. Am realizat că fundamentul realității este Omul și acțiunile lui.

Anul de facultate pe care l-am petrecut în Belgia, la Liege, mi-a permis să experimentez, să trăiesc și să depășesc orice limitare și condiționare care se poate manifesta la nivelul mental. Prin tehnici specifice de armonizare a emisferelor cerebrale am reușit să depășesc planul minții liniare. Toate înțelegerile și conștientizările pe care le-am avut mi-au pus sub semnul întrebării natura realității pe care o trăiam.

Întors în România, am căutat să înțeleg tot ceea ce am trăit. Am citit sute de cărți, am căutat cursuri, persoane, profesori care să-mi explice tot ceea ce am trăit la un nivel superior de conștientizare în starea de prezență, de ființare. Am citit, studiat și practicat tot ce am gasit în drumul dezvoltării spirituale și de conștiință umană din România și din străinătate dorind să înțeleg dimensionalitatea construcției umane.

Prin zeci de mii de ore de practica personală și lucru cu mine însumi am testat fiecare metodă pe care am întâlnit-o. Am integrat la nivel conștient valoarea și non-valoarea asociată acestor tehnici. Am realizat ce ajută și ce blochează ființa umană în drumul ei de dezoltare și desăvârșire.

În urmă cu 5 ani am ales să renunț la domeniul construcțiilor și la orice alte proiecte  pentru a mă dedica în totalitate construcțiilor umane. Am lucrat cu multe persoane din multe orașe, din toate mediile sociale și am realizat că diferența dintre oameni este și mică și mare. Am realizat că diferența este la nivel identitar; că fiecare dintre noi putem să trecem de la un nivel identitar la altul, putem deveni doar în momentul în care dăm voie să ieșim din spațiul de identitate anterior ca să pașim în spațiul de identitate următor. Și doar atunci când acceptam și iertăm tot ce am fost și vom fi vreodată. Am realizat că viața oamenilor este de fapt o devenire la nivel de identitate și că nivelul ființei cu care te identifici îți permite să trăiești și să experimentezi realitatea planului vibrațional corespondent. Am realizat că diferența dintre două persoane este strict legată de actul de a alege conștient să facă pasul devenirii și de a-și menține atenția către acea parte a realității pe care dorește să o manifeste.

Toate aceste înțelegeri pe care le-am avut ca urmare a lucrului intens cu mine și cu toți clienții mei m-au făcut să înțeleg că rolul și msiunea mea este de a oferi fiecărei persoane tot ceea ce știu, tot ceea ce conștientizez și tot ceea ce înțeleg și de-ai susține pe oameni în a conștientiza că noi suntem creatori, că viata, este actul nostru de creatie.

Am ales sa fiu alături de toți cei ce-și doresc să înțeleagă, să experimenteze, să fie mult mai mult decât credeau și cred că sunt.

Aleg să fiu alaturi de tine și de oricine dorește să realizeze că toate aceste percepții care definesc așa zisa viață sunt doar percepții;  să realizezi că dincolo de acest plan perceptual există planuri care generează răspunsuri la ceea ce noi emanăm. Dorința mea este să-i ajut pe oameni să iasă din zona percepțiilor polarizate, a emoțiilor dezechilibrate și a minții confuze. Odată ce-ți dai voie să-ți deschizi inima și să luminezi ființa ta, ajungi pas cu pas tot mai aproape de starea de integralitate și de unitate în iubire, pătrunzi în acel spațiu numit „acasă”.

Așadar, te invit pe drumul descoperirii de sine, pe drumul ieșirii din zona de percepții care îți creează identități asociate; te invit să devii conștient că iubirea și împărtășirea iubirii cu tine, cu cei dragi și cu tot ceea ce există este un act natural de ființare, un act de creație.

Permite-mi să te însoțesc în călătoria devenirii tale.

Îți mulțumesc! 

Alexandru”

Despre Alexandru

Alexandru este Teraeut, Coach,  Trainer și inițiatorul conceptului numit Lifecamp.

Rezultatele obținute în raportarea 1 la 1 cu clienții săi  l-au făcut să realizeze că, pentru a avea cu adevărat un impact major asupra masei de conștiință colectivă, este important să creeze un cadru de manifestare și conectare la un nivel de vibrație cât mai înalt la care să se poată racorda un număr cât mai mare de oameni. Din acest motiv a generat o serie de proiecte pornind de la conferințe gratuite sau pe bază de donație pentru a nu condiționa financiar informația până la cursuri, workshop-uri de 2 zile și tabere de o săptămână în care oamenii să experimenteze cele mai profunde și avansate stări de conștiință umană.

 A studiat:

 • Tehnici Avansate în Conștiință Umană
 • Cursuri de formare în Coaching
 • Cursuri de Reconectare și Conectare la Vieți Anterioare (Deep Memory Process)
 • Tehnici de Regresie
 • Tehnici de Decorporalizare
 • Tehnici de Vindecare pe linie genetică (Ancestral Healing)
 • Theta Healing DNA
 • Ho’oponopono
 • Spiritual Management for Self Realisation
 • Munay Ky, Shamanism, Reiki (toate gradele și sistemele)
 • Tehnici Tibetane de Armonizare și alte tehnici orientale de meditație
 • Reflexoterapie, Terapie Bowen și Osteopatie prin Călcătură Monahală…

Alexandru a deschis în București Centrul de Terapie „Viață Vie” în care lucrează 1:1 cu oamenii pe probleme din cele 7 aspecte ale vieții (emoțional, mental, fizic, spiritual, vocațional, financiar, familial/relațional). Tehnica de bază cu care lucrează este Terapia prin Rugăciune sfătuindu-i pe toți cei care calcă pragul cabinetului, să se întoarcă la unica și cea mai sigură cale de vindecare – apropierea de Dumnezeu și dragostea pentru tot ceea ce există.

O experiență spirituală deosebită pe care a trăit-o Alexandru în călătoria lui personală l-a determinat să se reîntoarcă la izvorul plin de înțelepciune al spațiului ortodox și să descopere dintr-o nouă viziune învățăturile Sfinților Părinți. Anual, Alexandru își petrece câteva săptămâni sub îndrumările Părinților de la Muntele Athos. 

Ce spun alții despre Alexandru

” Cele mai frumoase și puternice soluții sunt întotdeauna ”la vedere”…

Ca și terapeut, caut permanent metode și tehnici prin care să îmi pot susține clienții cât mai bine, iar efectele terapeutice să fie de lungă durată.

În lucrul cu Alexandru trăiești unul dintre acele momente în care știi că ai gasit, că ai completat, că ai aflat… Este o confirmare a faptului că singura valoare care are puterea de a transforma lumea este IUBIREA. Este o punere în practică a unei teorii minunate care spune: IUBEȘTE!… și vei primi tot ce îți dorești!!!

Iar IUBIREA este forma supremă de terapie.

Îi mulțumesc lui Alexandru pentru faptul că are curajul de a vorbi despre Iubire și credință, de a explica lucruri pe care nu le găsim explicate oriunde, de a împărtăși din experiența sa și de a-și dezvălui sufletul în fața oamenilor!

Întâlnirea cu el este cu adevarat unică și transformatoare!”

Beatrice Ungureanu, Psiholog, Terapeut


 

 „Terapia a însemnat pentru mine mijlocul prin care am făcut o schimbare în toate aspectele vieții mele.

Prin terapie, am înteles cum s-au creat aspectele care nu erau conforme cu viața dorită de mine, a urmat conștientizarea și apoi schimbarea. Alexandru a creat cadrul perfect în care puteam să mă exprim din adâncul ființei mele, un cadru în care aspectele acumulate puteau să iasă la suprafață și să se rezolve,în condiții de încredere și înțelegere. Și totul s-a simțit simplu, eficient iar schimbarea a fost rapidă și de bun-simț. Din experiețele cu alte tipuri de terapii, acelora le lipsesc eficiența, se rătăcesc în retete, analize redundante asupra lucrurilor care nu cauzeaza adevaratele probleme.

Terapia mi-a furnizat răspunsurile de care aveam nevoie și a făcut lumină asupra blocajelor care îmi stăteau în cale.

A fost necesară  o perioadă de îndepărtare a blocajelor  de câteva luni, urmată de o perioadă de stabilizare și apoi construcția efectivă a noului, dar viața mea s-a schimbat din temelii. Aspectele superficiale ca fumatul, alimentația proastă sau alte obiceiuri nocive de acest fel au ieșit ușor. Cele legate de persoanele apropiate și de convingeri profunde, cu încărcătură emoțională puternică au necesitat mai mult timp. Am fost susținut în perioada grea de Alexandru, în ciuda rigidității mele și ajutat să  fac munca individuală, pentru că degeaba eram bine la terapie dacă în restul timpului nu eram serios în dorința mea.

După vindecarea traumelor și îndepărtarea blocajelor a urmat dezvoltarea personală propriu-zisă. În această perioadă am devenit conștient de adevărurile despre viața mea, valori și aspirații personale. Acestea nu erau vizibile din cauza încărcăturilor emoționale acumulate. Acum lucrez cu mine ca să aduc în viața mea aspectele dorite. Sunt fericit, lucrurile se mișcă și asta îmi oferă un sentiment persistent de libertate.”

Stefan Ciornei, Internet Business Manager


 „Terapia cu Alexandru a început dintr-o curiozitate, mai mult decât o nevoie sau o căutare. Cu timpul însă am descoperit blocaje, traume, frici, emoții reprimate, cu care am avut de lucrat, conștient și inconștient. Nu a fost usor, a trebuit să depun efort,timp și energie pentru a mă dedica acestui proces care a devenit un mod de viață acum.  

Cu Alexandru m-am simțit în siguranță să pot să-mi expun temerile, să fiu sinceră cu cine sunt și ce îmi doresc, am aflat adevăruri personale profunde și m-am eliberat de programări mentale, construite de-a lungul timpului. Sunt multe cuvinte mari pe care aș putea să le folosesc, dar realitatea e că lucrurile sunt simple. Fiecare alegem direcția pe care dorim să mergem și viața pe care vrem să o creăm.

Dorința de a lucra constant cu mine a venit natural, din interior, văzând rezultatele în timp. A fost ca o trezire, o renaștere și o recunoaștere a propriei persoane. Conștientizarea și schimbarea s-au petrecut de la început, din prima lună, însă integrarea acestor schimbări de percepție a fost și este un proces continuu.

Am avut momente când am vrut să renunț, când nu mi se părea ușor ci foarte greu chiar, dar atunci e momentul când nu trebuie să te oprești și se produc lucruri minunate, toată ființa ta se transformă. Terapia m-a ajutat sa aflu cine sunt, dincolo de cine credeam, voiam sau aspiram că sunt, să mă înțeleg și în același timp să devin autentică, să nu-mi mai fie teamă să renunț la măști și să mă manifest conform cu valoarea pe care o am.

Mediul creat de Alexandru este un mediu lipsit de judecată, prejudecată sau frică, este un spațiu încărcat de acceptare și iubire în care am aflat curajul, puterea și încrederea din mine și unde am învățat să-mi deschid inima. Poate cea mai importantă învățătură e faptul că iubirea pură și necondiționată este calea spre starea de împlinire și de liniște.

Simt că mai am de lucrat, de stabilizat emoții noi, dar cu fiecare pas mi se dovedește că întâlnirea și terapia cu Alexandru au fost alegerile cele mai înalte și mai potrivite pentru a evolua și a crește din toate punctele de vedere. Sunt recunoscătoare pentru posibilitatea de a trăi această experiență și pentru toate aspectele minunate aparute în viata mea în urma acestei terapii.”

Alina Covaci, Iași

Leave a Comment