Home
Oana Bulai

Oana Bulai

header

Coach, Autor, Antreprenor

”Bună!hhhd

Mă bucur că ne-am găsit, așa cum trebuia să fie, ca într-o taină pe care nu ne-o putem explica.  Călătoria vieții mele, călătoria vieții tale.

Mă bucur că vei fi, foarte curând, cel puțin la fel de fericit ca și mine.

Eu sunt Oana, antreprenor, coach, trainer în spiritualitate, dezvoltare personală și spirit liber. Am o experiență de peste 16 ani în business și simt că viața abia a început. Pentru a-mi răspunde la întrebările personale și pentru a-mi descoperi misiunea pe acest pământ, m-am lăsat la rândul meu, învățată de către alții. Am studiat, trăit și experimentat Theta Healing, Respirația inimii, Shamanism, Respirație holotropică, Reiki, Meditația prin rugăciune și cam tot ce înseamnă cursuri de profil din România. Am avut trăiri extraordinare care m-au purtat pe calea inspirației si a transformării.

Am scris o carte din dorința de a nu pierde acele conștientizări care au format omul care sunt astăzi. Am cules din calea inspirației toate sclipirile de trezire ale ființei mele și le-am reunit într-un Ghid cu Secrete despre … Tine.

Pasiunea pentru dezvoltarea personală a fost temelia pentru devenirea mea, ca om, mentor și autor. Încă din 2007, când am intrat în contact cu primele etape de mentorship cu inegalabilul Andy Szekely, am simțit că viața mea se va schimba fundamental. În bine! Și că trebuie apoi să dăruiesc oamenilor tot ceea ce am învățat și am devenit.

În 2005 am început proiectul Echipa OK, un centru multitasking de promovare, consultanță și coaching. Împreună cu echipa, am trăit cele mai frumoase evenimente din viața mea, am renunțat la tot și am căștigat înapoi totul. Am călcat în picioare barierele și am construit valori noi.

Această revoluție personală este epicentrul a ceea ce înseamna astăzi TABARA YOU. Această tabară este mai mult decât o invitație într-o poveste. Miraculos va fi felul în care nu vei mai putea trăi fără trezire. Fantastic e felul în care te vei rupe de pământ și de zidurile lui apăsătoare, descoperind că firești sunt lucrurile pe care le simți și normală e doar iubirea de la finalul suferinței.

În ultimii ani, am descoperit sute de oameni minunați care mi-au dat ocazia să îi salvez de ei înșiși. Împreună am învățat că frica e un pahar pe care îl poți face țăndări. Că ești singurul tău stăpân. Și că libertatea vine la pachet cu iubirea necondiționată.

În TABĂRA YOU, îți voi oferi o experiență de neuitat, o vacanță unică, în care plăcerea mea va fi să te fac fericit sau măcar să-ți arăt cum se simte fericirea. Vom descoperi împreună călătoria de la frică la dragoste, pe un făgaș întortocheat și nebănuit, pentru a te învăța să fii liber.

Te provoc la o călătorie spre tine însuți, să-ți descoperi potențialul interior, să-ți învingi fricile și să îți depășești limitele. Să îi lași deoparte pe ceilați timp de 8 zile și să te pregătești nu pentru o altfel de vacanță. Ci pentru cea mai inedită vacanță!”

Despre Oana Bulai

hhhhOana este omul care te surprinde.

Om politic, om de afaceri, om de presă, marketer, autor, trainer de dezvoltare personală, coach, mentor, personalitate publică…

 Antreprenor  La 18 ani a înființat de la zero, fără nici un buget, prima Școală de Manechine, Fotomodele și Actrițe de publicitate din regiunea Neamț. Doi ani mai târziu extinde acest proiect în șase orașe din Moldova.

 Om politic  În 1996 Oana întră în politică, ocupând în decursul anilor cele mai reprezentative funcții la nivel local: Președinte la Organizația de Tineret, Membru în Consiliul Național, Vicepreședinte în Organizația de Femei, Consilier Local. Oana se remarcă prin implicarea ei politică în folosul comunității și devine astfel una dintre cele mai populare personalități la nivel local;

 Om de presă & Editor  În 2005 înființează Revista OK, prima revistă de Lifestyle nemțean realizată la standard profesionist. Revista este primită cu succes în comunitate și este rapid preluată de toate chioșcurile de presă.  În acest moment revista are un tiraj de peste 2000 de exemplare și a depășit deja 75 de ediții. Este cea mai cunoscută revistă la nivel de județ care promovează personalități locale din domenii culturale, politice, de business sau lifestyle.

 Personalitate publică   În 2014 devine Președinta Fondatoare a prestigiosului Club Rotary Roman, club care furnizează servicii umanitare, încurajează standarde etice înalte în toate vocațiile și ajută la construirea bunăvoinței și a păcii în lume. Clubul Rotary susţine proiecte care să ofere şanse de dezvoltare unor categorii defavorizate alături de lideri remarcabili ai comunităţii locale în diferite domenii de activitate.

 Trainer, Coach, Mentor   Cu peste 11 ani de experienta in management, a condus mai multe tipuri de activitati in diferite domenii : cursuri educative de pregatire a liceenilor pentru a lua cea mai buna hotarare in alegerea carierei, publicitate & marketing, infiintarea unui post de televiziune, comunicare cu toate nivele manageriale din propria organizatie si din afara ei.Oana a absolvit studiile Facultății de Administratie Publică, este Masterandă în Științe Politice și Leadership în organizații și are certificări de Trainer, Formator și Coach pe mai multe sisteme.  

 Filantrop   Prin tot ceea ce face, Oana își sprijină comunitatea în care s-a născut și contribuie la creșterea calității vieții pentru cei cu resurse limitate. Este inițiatoarea proiectului “ Prima zi de viață? O minune!” care a constat în modernizarea la un nivel european a rezervelor de la maternitatea Roman, a contribuit la salvarea vieții unui băiețel prin proiectul “ Salvează o viață “  prin strângerea sumei necesare pentru operație și se dedică proiectului “ Ei depind de tine” pentru a ajuta Centrul de zi „Poienița” (centru pentru copii cu handicap)  în a plăti salariile personalului și specialiștilor.

 Autor   Oana a scris Cartea “TU, Ghid cu secrete despre tine”. Această carte extraordinară este un exercițiu pentru devenire. O invitație în adâncul sufletului, pentru a simplifica tot ceea ce ne complică viața. Cartea este un ghid simplu, cu pași atent formulați care te ajută să vezi adevărul despre tine și să găsești calea spre fericire. O carte care te ajută sa afli cine esti cu adevărat.

Ce spun alții despre Oana, Scriitor:

2andyAndy Szekely

Speaker, Autor & Antreprenor

 „TU ”- e ca o sală cu 1000 de oglinzi.
E aproape imposibil să nu te oglindeşti în cartea asta, fie că eşti de acord cu ce scrie în ea, fie că nu, pentru simplul motiv că la fiecare pagină stârneşte în tine reacții…
”Aşa o fi… n-o fi aşa… măi să fie… dar dacă e adevărat…” … și din fiecare reacție de genul ăsta ai ocazia să înveți ceva nou despre tine.
Oana este unul dintre cei mai perseverenți oameni din câți am cunoscut, în ceea ce privește dezvoltarea personală.
Are verb, are stil direct, are întrebări provocatoare și răspunsuri elegante. Merită!”

1 cristiCristian Cârstoiu

Editor & Trainer

Dacă ai putea să faci un salt în trecut, în urmă cu zece ani, şi să poţi sta de vorbă cu tine însuţi, cel mai tânăr, probabil că ai avea mai multe lucruri să-ţi spui, nu-i aşa? Dar dacă tu cel de azi eşti chiar “cel tânăr”, cum ar fi? În faţa căror decizii te afli acum şi cum te vor afecta ele pe tine, peste zece ani?
Departe de a fi un simplu exerciţiu de filozofie personală, aceste întrebări ascund de fapt un adevăr profund, pe care cei mai mulţi oameni nu-l descoperă niciodată.
A te aventura pe calea dezvoltării personale, este probabil cea mai înţeleaptă decizie pe care o poate lua un om. “TU – Ghid cu secrete despre tine” este o călăuză pe acest drum al transformării.”

 1 dianaDiana Vitan

Speaker, Coach & Autor

 “Singura persoană de care nu poţi fugi eşti…TU”  se spune… poţi încerca, poţi rătăci, poţi fi cât de evitant vrei până la urmă vei ajunge la inevitabila reîntâlnire! Un mare DA unei lecturi îndrăzneţe care provoacă această reîntâlnire cu simptomele şi leacurile fiinţei tale, croind un drum curat, deschis şi împlinit către o existenţă autentică.
Oanei… un îndemn puternic să continue minunata aventură, aducând mai aproape prin talentul şi dăruirea ei, oamenii care au inspiraţia să o citească de la propriul “manual de instrucţiuni”!
Citind pagină cu pagină te identifici, te întrebi, te tulburi,
te hotărăşti… te vindeci! Minunat!”

1 constantinConstantin D. Pavel

Scriitor & Speaker motivational

 “E foarte important ca în viaţă să ai acces la o informaţie valoroasă. Şi e la fel de important să utilizezi acea informaţie aşa cum trebuie, pentru a avea efectul scontat. Cartea “TU – Ghid cu secrete despre tine” îţi oferă extrem de multe informaţii valoroase şi, pe lângă acestea, vine şi cu instrucţiunile de utilizare a acestor informaţii.
Citeşte, gândeşte, studiază, analizează, decide şi acţionează. Acum ai tot ce îţi trebuie pentru a-ţi vedea visele împlinite. Când vei da şi ultima filă a acestei cărţi, vei înţelege!
“TU – Ghid cu secrete despre tine” devine, astfel, o lectură obligatorie, pe care fiecare om care simte că are vreo problemă ar trebui să o parcurgă.”


header jos

Leave a Comment